KATSOMASI RESEPTIT
Vaahterasiirappikuppikakut

Resepti: Lunni leipoo

Vaah­te­ra­sii­rap­pi­kup­pi­ka­kut

Resepti: Lunni leipoo

Vaah­te­ra­sii­rap­pi­kup­pi­ka­kut

Perinteiset vaniljakuppikakut viimeistellään syksyisellä vaahterasiirappikuorrutteella, ja lopputulos on suloinen ja ihanan syksyinen. Vaahterasiirappikuppikakut sopivat vaikka iltateen tai laten kanssa kynttilänvalossa nautittaviksi.

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

16 kpl

Kuorrute

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Valmista taikina. Ota voi ajoissa huoneenlämpöön. 

    Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Vatkaa pehmeä voi sokerin kanssa kuohkeaksi. Lisää vaniljatahna.

    Yhdistä toisessa kulhossa venhäjauhot ja leivinjauhe. Riko munat kolmanteen kulhoon ja sekoita maidon kanssa sekaisin.

    Lisää vaahtoon vuorotellen jauhoja ja nestettä, vatkaa tasaiseksi.

    Lusikoi paperivuoilla vuorattuun muffinivuokaan, paista uunissa n. 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä.

    Valmista kuorrute vatkaamalla pehmeä voi tomusokerin ja fariinsokerin kanssa kuohkeaksi. Lisää vaahterasiirappi, vatkaa sileäksi ja pursota leivosten päälle tähtityllalla.

     

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    433 kcal
  • hiilihydraattia
    59.6 g
  • rasvaa
    19.9 g
  • proteiinia
    3.5 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta