KATSOMASI RESEPTIT
Uunissa paahdetut ruusukaalit

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Uunissa paahdetut ruusukaalit

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Uunissa paahdetut ruusukaalit

Herkulliset uunissa paahdetut ruusukaalit häviävät hetkessä

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Poista ruusukaaleista mahdolliset huonot uloimmat lehdet ja kanta. Puolita ruusukaalit ja laita uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin. Ripottele pinnalle rypsiöljy. Mausta ruusukaalit suolalla ja mustapippurilla.

    Paahda ruusukaaleja uunissa 200 asteessa 10 minuuttia. Sekoita hunaja ja kiehuva vesi hyvin sekaisin. Ripottele ruusukaalien pinnalla. Paahda uunissa vielä 5 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    884 kcal
  • hiilihydraattia
    0 g
  • rasvaa
    100 g
  • proteiinia
    0 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

ruusukaali


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta