KATSOMASI RESEPTIT
Uunissa paahdetut punajuuret

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Uunissa paahdetut punajuuret

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Uunissa paahdetut punajuuret

Syksyn herkullisin alkuruoka syntyy helposti punajuuresta.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Kuori punajuuret ja leikkaa lohkoiksi. Laita punajuurilohkot uunivuokaan. Ripottele pinnalle oliiviöljy ja mausta timjamilla, suolalla sekä pippurilla. Paahda punajuuria uunissa 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes punajuuret ovat kypsiä. Anna jäähtyä muutama minuutti.

    Valmista yrttiöljy mittaamalla kaikki ainekset korkeareunaiseen kulhoon. Soseuta yrttiöljyn ainekset. Anna makujen tasaantua jääkaapissa noin 15 minuutin ajan.

    Asettele lautaselle viinisuolaheinää, paahdettuja punajuuria, murustettua fetaa ja viimeistele annos tilliöljyllä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    115 kcal
  • hiilihydraattia
    24.8 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0.2 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    2.3 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

punajuuri, alkuruoka, feta


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta