KATSOMASI RESEPTIT
Uunissa paahdetut parsat
GL
MA
MU

Resepti: Maku 03/2016

Uunissa paahdetut parsat

Resepti: Maku 03/2016

Uunissa paahdetut parsat

Uunissa paahdettu parsa on parasta! Tämä kevätherkku valmistuu vartissa ja parsojen rakenne säilyy uunikypsennyksen ansioista napakkana. Sujauta uunissa paahdetut parsat salaattiin, tarjoa leivän päällä tai keveänä lisäkkeenä. Katso VIDEO!

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tee näin 25 min

25 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Katso reseptiin liittyvä video! →
  • Valmista uunissa paahdetut parsat näin:

    Kuori paksut parsat kuorimaveitsellä ohuelti (nupun alapuolelta lähtien). Ohuet parsat voi jättää kuorimatta. Leikkaa parsoista kuiva alaosa pois.

    Nosta parsat leivinpaperin päälle pellille. Mausta ne öljyllä, suolalla ja pippurilla.

    Paahda 175-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia tai kunnes parsat ovat pehmeitä, mutta vielä napakoita. Varo ylikypsentämistä.

    Tarjoa uunissa paahdetut parsat heti esimerkiksi timjami-sitruunaöljyn kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    49 kcal
  • hiilihydraattia
    2 g
  • rasvaa
    3.2 g
  • proteiinia
    2.8 g
  • kuitua
    3.4 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Vappu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta