KATSOMASI RESEPTIT
Uuniratatouille
GL
MA
MU

Resepti: Maku 05/2016

Uu­ni­ra­ta­to­uil­le

Resepti: Maku 05/2016

Uu­ni­ra­ta­to­uil­le

Valmista ratatouille kätevästi uunissa! Kasvisviipaleet kypsyvät pehmeäksi tomaattikastikkeen syleilyssä.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Valmista uuniratatouille näin:

    Huuhdo kasvikset. Leikkaa paprikat, kesäkurpitsat, munakoisot ja sipulit noin sentin viipaleiksi. Hienonna kuoritut valkosipulinkynnet.

    Sekoita tomaattimurskan joukkoon vesi, valkosipulit, punaviinietikka ja mausteet. Kaada puolet tomaattiseoksesta suorakaiteen muotoisen (20 cm × 30 cm) vuoan pohjalle.

    Paista munakoisoviipaleita pannulla öljyssä noin 2 minuuttia/puoli. Anna jäähtyä hetki.

    Asettele kasvikset vuokaan limittäin. Kaada päälle loppu tomaattimurska.

    Kypsennä 200-asteisessa uunissa 1 tunti 15 minuuttia.

    Viimeistele uuniratatouille tuoreella timjamilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    31 kcal
  • hiilihydraattia
    4.3 g
  • rasvaa
    1.1 g
  • proteiinia
    0.6 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Terveellinen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta