Uunimakkaravuoka

Resepti: Maku 04/2008

Uu­ni­mak­ka­ra­vuo­ka

Resepti: Maku 04/2008

Uu­ni­mak­ka­ra­vuo­ka

ARVIOI
0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
5 min
PASSIIVINEN
25 min
  • Leikkaa perunat kahteen tai kolmeen osaan. Kaada perunat ja paprikat uunivuokaan. Kuori makkara ja leikkaa niihin viillot. Aseta makkarat kasvisten päälle uunivuokaan.

    Ripottele mausteet makkaravuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia.

    Tarjoa uunimakkarat sinapin ja ketsupin kanssa ja mausta halutessasi tuoreilla yrteillä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    399 kcal
  • hiilihydraattia
    26.9 g
  • rasvaa
    25.2 g
  • proteiinia
    16 g
  • kuitua
    3.2 g
  • suolaa
    3.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

päivällinen


Laatinut:

Kuva:

Anna Huovinen

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta