Uunimade ja sipulikastike
MU
GL

Resepti: Maku 01/2011

Uunimade ja sipulikastike

Resepti: Maku 01/2011

Uunimade ja sipulikastike

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

6 annosta

Sipulikastike

Tee näin 55 min

55 min
  • Kalttaa made. Avaa kalttauksen jälkeen mateen vatsa ja poista sisälmykset. Ota maksa ja mäti talteen. Huuhdo kala hyvin. Aseta kala uunivuokaan tai -pannulle. Tee selkäpuolelle paksuimpiin kohtiin muutamia viiltoja veitsellä. Purista selän viiltoihin sitruunamehua ja ripottele pinnalle suolaa ja pippuria. Levitä lopuksi pekoniviipaleet kalan selän päälle poikittain. Kypsennä 175 asteessa noin 30 minuuttia. Kuori ja viipaloi sipulit. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä sipulit. Lisää kalaliemi ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen kalan kypsymisen ajan. Tarjoa uunimade sipulikastikkeen ja juuresten kanssa. •Uunijuurekset ja perunasose maistuvat mateen kanssa. Kuoritut ja paloitellut juurekset kypsyvät samassa uunissa kalan kanssa, jos esikypsennät niitä noin 15 minuuttia 225 asteessa.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    261 kcal
  • hiilihydraattia
    1.7 g
  • rasvaa
    9.5 g
  • proteiinia
    41.6 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    1.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

talvi, munaton, gluteeniton


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta