KATSOMASI RESEPTIT
Uunilohi kasviksilla

Resepti: Perinneruokaa prkl

Uunilohi kasviksilla

Resepti: Perinneruokaa prkl

Uunilohi kasviksilla

Ranskankermalla, basilikalla ja auringonkukansiemenillä kuorrutettu uunilohi. Samaan aikaan pellillä valmistuu lisäkekasvikset ja koko ateria on valmis hetkessä.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Nosta lohifilee uunipellille. Kuivaa lohen pinta talouspaperilla.

    Valmista kuorrute sekoittamalla ranskankerman joukkoon sitruunamehu, suola ja mustapippuri. Lusikoi kuorrute lohen päälle.

    Hienonna kokonainen ruukku basilikaa lohen päälle ja ripottele lopuksi reilusti auringonkukansiemeniä.

    Kaada kirsikkatomaatit, siitakesienet ja viipaloitu punasipuli lohen reunoille. Ripottele päälle hieman oliiviöljyä ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. 

    Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    183 kcal
  • hiilihydraattia
    2.2 g
  • rasvaa
    14.1 g
  • proteiinia
    11.8 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta