KATSOMASI RESEPTIT
Uunikyljykset

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Uunikyljykset

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Uunikyljykset

Mehevät uunikyljykset valmistuvat kuin itsestään uunissa ilman esikypsennystä ja maku tulee mainiosta kuorrutteesta, jonka tekemiseen menee viisi minuuttia.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Ota kyljykset ajoissa huoneenlämpöön. Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään. Laita kyljykset vierekkäin uunivuokaan, laita päälle puolet kuorrutteesta ja kypsennä 180 asteessa viitisentoista minuuttia kyljysten paksuudesta riippuen. Käännä ja lisää loppu kuorrute toiselle puolelle, paista kypsäksi. Huomaathan, että sisäfilepihvit kypsyvät huomattavasti nopeammin kuin paksut kyljykset. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    430 kcal
  • hiilihydraattia
    11 g
  • rasvaa
    43.1 g
  • proteiinia
    0.7 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    1.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta