KATSOMASI RESEPTIT
Uunikyljykset

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Uunikyljykset

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Uunikyljykset

Ihanan hienostuneet juustoiset uunikyljykset valmistuvat lähes itsekseen ja ruskea sokeri antaa niille omaleimaisen maun. Erinomainen kermaperunoiden kaveri.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
35 min
  • Ota kyljykset ajoissa huoneenlämpöön. Hienonna valkosipulinkynnet ja hiero ne pihveihin molemmin puolin. Kaada ruskea sokeri lautaselle ja painele pihvit molemmin puolin sokeriin niin, että sitä jää joka puolelle kiinni. Laita pihvit vieretysten paistoastiaan, sulata voi ja ripottele se pihvien päälle. Ripottele päälle suola, paprika sekä mustaapippuria. Paista pihvejä uunissa 180 asteessa 20-25 minuuttia. Raasta sillä välin juustot ja lisää ne pihvien päälle, paista vielä kymmenisen minuuttia kunnes juusto on hyvin sulanut ja saanut kaunin värin. Tarjoile kermaperunoiden kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    61 kcal
  • hiilihydraattia
    4.3 g
  • rasvaa
    3.1 g
  • proteiinia
    4 g
  • kuitua
    8.8 g
  • suolaa
    75.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta