KATSOMASI RESEPTIT
Uunijuurekset
GL
MA
MU

Resepti: Maku 01/2012

Uunijuurekset

Resepti: Maku 01/2012

Uunijuurekset

Uunijuurekset ovat helppo lisäke niin arki- kuin viikonloppuruoalle. Tällä ohjeella valmistuvat perinteiset, klassiset uunijuurekset. Suosittelemme!

ARVIOI
3.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 5 min

1 t 5 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
45 min
  • Kuori juurekset. Kuutioi lanttu. Lohko palsternakat ja sipulit. Paloittele porkkanat.

    Kumoa juurekset kulhoon ja sekoita joukkoon öljy, hunaja ja mausteet.

    Paista uunijuureksia 200-asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 45 min. Tarkista juuresten kypsyys.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.7
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    110 kcal
  • hiilihydraattia
    14.3 g
  • rasvaa
    5 g
  • proteiinia
    1.4 g
  • kuitua
    4.6 g
  • suolaa
    1.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (8)

80% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin26
  • Helppo19
  • Hurmasin vieraat16
  • Opin uutta10
  • Ei maistunut15
  • Kaikki meni9
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 07.03.2015

    Vierailija

    Väriskaala liian tasainen. Lisäsin mustapippuria ja valkosipulia. Ei toimi ehkä hunajaa tuli liian vähän. Provence oudon makuista. En suosittele.

    • Ei maistunut
  • 15.02.2015

    Toinen vierailija

    Yhdelle vierailijalle vastaus; uunijuurekset kannattaa tehdä ilman kantta tai foliota, sillä tavoin niistä saa mukavan rapsakoita ja niissä on suutuntumaa. Kannen alla niistä tulee patamaisempia ja pehmeämpiä, sillä kosteus ei pääse ulos vaan jää padan sisään.

  • 24.01.2015

    Vierailija

    Kommenttisi reseptistä valkosipulia mukaan

    • Onnistuin
  • 10.01.2015

    Vierailija

    Pitäisikö kasvikset kypsentää kannen/folion alla vai ilman? Tätä ei kerro mikään muukaan netissä näkemistän ohjeista. Onko asia itsestään selvä vai merkityksetön?

Lisää kommentteja (4)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta