KATSOMASI RESEPTIT
Uunijuurekset
GL
MA
MU

Resepti: Maku 01/2012

Uunijuurekset

Resepti: Maku 01/2012

Uunijuurekset

Uunijuurekset ovat helppo lisäke niin arki- kuin viikonloppuruoalle. Tällä ohjeella valmistuvat perinteiset, klassiset uunijuurekset. Suosittelemme!

ARVIOI
3.8

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 5 min

1 t 5 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
45 min
  • Valmista uunijuurekset näin.

    Kuori juurekset. Kuutioi lanttu. Lohko palsternakat ja sipulit. Paloittele porkkanat.

    Kumoa juurekset kulhoon ja sekoita joukkoon öljy, hunaja ja mausteet.

    Kumoa juurekset leivinpaperin päälle pellille tasaiseksi kerrokseksi.

    Paista uunijuureksia 200-asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 45 min. Tarkista juuresten kypsyys.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.8
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    62 kcal
  • hiilihydraattia
    8.1 g
  • rasvaa
    2.8 g
  • proteiinia
    0.8 g
  • kuitua
    2.6 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (9)

80% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin31
  • Helppo21
  • Hurmasin vieraat18
  • Opin uutta11
  • Ei maistunut16
  • Kaikki meni11
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 17.05.2015

    Vierailija

    Herkullista vähällä vaivalla!

    • Onnistuin
    • Helppo
    • Kaikki meni
    • 07.03.2015

      Vierailija

      Väriskaala liian tasainen. Lisäsin mustapippuria ja valkosipulia. Ei toimi ehkä hunajaa tuli liian vähän. Provence oudon makuista. En suosittele.

      • Ei maistunut
      • 15.02.2015

        Toinen vierailija

        Yhdelle vierailijalle vastaus; uunijuurekset kannattaa tehdä ilman kantta tai foliota, sillä tavoin niistä saa mukavan rapsakoita ja niissä on suutuntumaa. Kannen alla niistä tulee patamaisempia ja pehmeämpiä, sillä kosteus ei pääse ulos vaan jää padan sisään.

        • 24.01.2015

          Vierailija

          Kommenttisi reseptistä valkosipulia mukaan

          • Onnistuin
          Lisää kommentteja (5)

          Kommentoi

          Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

          Lisää suosikiksi

          Tulosta