Uuni-ohrapuuro
MU

Resepti: Maku 01/2012

Uuni-ohrapuuro

Resepti: Maku 01/2012

Uuni-ohrapuuro

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

10 annosta

Voiteluun

Tee näin 3 t 5 min

3 t 5 min
{
AKTIIVINEN
5 min
PASSIIVINEN
3 t
  • Voitele uunivuoka rasvalla.

    Mittaa suurimot, maito ja suola vuokaan ja sekoita. Lisää halutessasi joukkoon muutama nokare voita.

    Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 3 tuntia. Lisää tarvittaessa maitoa. Pitkään hautunut uuniohrapuuro on pehmeän maukasta ja punertavaa.

    *Ohrasuurimoiden tilalla voit käyttää myös riisiä.

VINKKI

Ohrapuuroa kannattaa valmistaa kerralla isompi annos. Puuro sopii tarjottavaksi esimerkiksi välipalana mehukeiton kanssa. Hyödynnä tähteeksi jäänyt puuro erilaisten piiraiden täytteisiin, leipä- tai sämpylätaikinoihin ja lihamureketaikinaan korppujauhojen asemesta.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    294 kcal
  • hiilihydraattia
    33.5 g
  • rasvaa
    12.8 g
  • proteiinia
    10.4 g
  • kuitua
    2.6 g
  • suolaa
    1.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta