Unkarilainen gulassi
GL
MU

Resepti: Maku 01/2004

Unkarilainen gulassi

Resepti: Maku 01/2004

Unkarilainen gulassi

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Hienonna purjo ja sellerinvarret. Kuori ja raasta porkkana. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy kattilassa. Ruskista ensin lihapalat, lisää sitten kasvikset ja kääntele hetki.

    Lisää vesi, tomaattimurska, tomaattipyree, lihaliemikuutio, hunaja, viinietikka ja mausteet. Ole varovainen cayennenpippurin kanssa, jos et ole tulisen ruoan ystävä. Anna keiton poreilla hiljaa kannen alla vähintään puoli tuntia.

    Keiton kiehuessa poista paprikoista siemenet ja suikaloi paprikat. Huuhtele pavut siivilässä. Lisää paprikat ja pavut keittoon ja anna kiehua vielä viitisen minuuttia. Tarkasta maku ja lisää suolaa maun mukaan.

    Tarjoile smetanan ja persiljan kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    449 kcal
  • hiilihydraattia
    41.1 g
  • rasvaa
    20.3 g
  • proteiinia
    24.8 g
  • kuitua
    18.2 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (2)

0% Tekisi uudestaan
    • 26.11.2011

      Vierailija

      Unkarin kanssa tällä reseptillä ei ole mitään tekemistä. Aineosia on puolet liikaa ja lihakin on marinoitua. Kukaan vakavissaan gulassia tekevä ei missään nimessä ruskista lihoja erikseen, vaan koko homman idea on kuullottaa sipuli laardissa ja lisätä sitten paprika ja lihat.

      Kaunis kuva.

    • 19.01.2012

      Vierailija

      Unkarilaisessa gulassissa täytyy ilman muuta olla reilusti enemmän paprikajauhetta, 3 teelusikkaa ei riitä alkuunkaan, pikemminkin 6-8 ruokalusikkaa, ei se mitään mustapippuria ole. Tietääkseni myös hapankaali kuuluu gulassiin.

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta