KATSOMASI RESEPTIT
Tyrnimarmeladit
GL
MA
MU

Resepti: Maku 07/2016

Tyr­ni­mar­me­la­dit

Resepti: Maku 07/2016

Tyr­ni­mar­me­la­dit

Hyydytä kauniin keltainen tyrnimehu agar-jauheen avulla täydellisen makeankirpeiksi tyrnimarmeladeiksi. Kierittely kanelisokerissa antaa tyrnimarmeladille viimeisen silauksen.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 4 t 30 min

4 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
4 t
  • Valmista tyrnimarmeladit näin:

    Mittaa mehu, vesi ja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.

    Ripottele agar-jauhe kiehuvaan nesteeseen koko ajan sekoittaen. Keitä 2 minuuttia.

    Kaada marmeladiliemi vuokaan (esimerkiksi Teema-vati 16 cm x 36 cm). Jos käytät metallista vuokaa, vuoraa se leivinpaperilla.

    Hyydytä marmeladit huoneenlämmössä tai viileässä noin tunti.

    Ota muotilla kuvioita tai leikkaa hyytynyt marmeladilevy paloiksi. Anna palojen kuivua leivinpaperin päällä vielä 2–3 tuntia.

    Kierittele marmeladit kaneli-sokeriseoksessa. Jos pinta ei ole kuivunut hyvin, sokeri sulaa.

    Purkita ja säilytä tyrnimarmeladit huoneenlämmössä kosteudelta suojassa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    215 kcal
  • hiilihydraattia
    52.6 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0.1 g
  • kuitua
    0.1 g
  • suolaa
    2.3 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Joulun ruokalahjat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta