Tuulihattuset juusto-kinkkutäytteellä

Resepti: Maku 02/2007

Tuulihattuset juusto-kink­ku­täyt­teel­lä

Resepti: Maku 02/2007

Tuulihattuset juusto-kink­ku­täyt­teel­lä

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 1 t 25 min

1 t 25 min
{
AKTIIVINEN
45 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Aloita tuulihattujen valmistus kiehauttamalla vesi ja voi kattilassa. Lisää kaikki jauhot kerralla kattilaan ja vatkaa puuhaarukalla voimakkaasti, kunnes sileä ja kiiltävä seos irtoaa kattilan reunoista.

    Anna taikinan hieman jäähtyä. Lisää sitten munat yksitellen sähkövatkaimella voimakkaasti vatkaten.

    Pursota tai lusikoi taikinasta leivinpaperoidulle pellille pieniä, Ø noin 2 sentin nokareita. Paista 225 asteessa noin 18 minuuttia, kunnes tuulihatut ovat kauniisti ruskistuneet. Älä avaa uuninluukkua tuulihattujen kohotessa eli ensimmäisen vartin aikana.

    Valmista juusto-kinkkutäyte yhdistämällä ainekset keskenään. Anna täytteen tekeytyä jääkaapissa tunnin verran. Halkaise jäähtyneet tuulihatut ja täytä.

    •Voit pakastaa täyttämättömät tuulihatut. Jos täytettä jää, käytä sitä leivänpäällysteenä.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    62 kcal
  • hiilihydraattia
    2.7 g
  • rasvaa
    4.1 g
  • proteiinia
    3.2 g
  • kuitua
    0.2 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta