Turkkilainen jogurtti-valkosipulikastike
MU

Resepti: Maku 02/2004

Turkkilainen jogurtti-val­ko­si­pu­li­kas­ti­ke

Resepti: Maku 02/2004

Turkkilainen jogurtti-val­ko­si­pu­li­kas­ti­ke

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 2 t 10 min

2 t 10 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Valuta jogurttia suodatinpaperin läpi jääkaapissa ainakin 2 tuntia.

    Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet ja sekoita ne muiden aineiden kanssa jogurttiin.

    Anna kastikkeen maustua jääkaapissa puoli tuntia ennen tarjoamista.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    348 kcal
  • hiilihydraattia
    15.4 g
  • rasvaa
    24.7 g
  • proteiinia
    13 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    2.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

illanistujaiset, Haydarí


Laatinut:

Kuva:

Minna Talka

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta