KATSOMASI RESEPTIT
Tuorejuustopannukakut

Resepti: Perinneruokaa prkl

Tuo­re­juus­to­pan­nu­ka­kut

Resepti: Perinneruokaa prkl

Tuo­re­juus­to­pan­nu­ka­kut

Piparjuurituorejuustolla maustetut pienet pannukakut ovat mainioita cocktailpaloja. Päällä kylmäsavulohta ja parsan nuppuja.

ARVIOI
3.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Pehmennä tuorejuusto kulhossa ja lisää joukkoon voisula. Vatkaa joukkoon myös kananmuna ja maito.

    Yhdistä keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola. Yhdistä kaikki ainekset keskenään tasaiseksi taikinaksi.

    Paista taikinasta pieniä pannukakkuja (1 rkl taikinaa) paistinpannulla. Jäähdytä pannukakut.

    Kiehauta parsan nuppuja noin minuutti ja siirrä ne kylmään veteen.

    Levitä pannukakkujen päälle hieman piparjuurituorejuustoa. Lisää kylmäsavulohi ja parsan nuput. Koristele lopuksi ruohosipulilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    185 kcal
  • hiilihydraattia
    36.1 g
  • rasvaa
    1.3 g
  • proteiinia
    6.4 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    1.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta