Tulinen suppilovahverokeitto
MU

Resepti: Maku 04/2011

Tulinen sup­pi­lo­vah­ve­ro­keit­to

Resepti: Maku 04/2011

Tulinen sup­pi­lo­vah­ve­ro­keit­to

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 45 min

45 min
  • Puhdista ja paloittele suppilovahverot. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Sulata voi ison kattilan pohjalla. Paista sieniä miedolla lämmöllä, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Lisää sipulit ja kuullota. Pyöräytä joukkoon sambal oelek ja vehnäjauhot. Kaada kattilaan tomaattimurska ja vesi, jolla olet huuhtonut tomaattitölkin. Mausta hunajalla, suolalla ja timjamilla. Keitä suppilovahverokeittoa miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen noin 10 minuuttia. Tarkista tulisen suppilovahverokeiton maku. •Keiton tulisuutta voit pyöristää lisäämällä annosten päälle lusikallisen turkkilaista jogurttia.

VINKKI

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    135 kcal
  • hiilihydraattia
    16.5 g
  • rasvaa
    6.3 g
  • proteiinia
    2.5 g
  • kuitua
    3.2 g
  • suolaa
    1.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (2)

  • 27.09.2011

    etiiti

    kivaa vaihtelua perinteiseen kermaiseen supparikeittoon. Vaihdoin sambal oelekin pain 100% -chilikastikkeeseen, hyvää tuli!

  • 29.11.2011

    Luka Ruokablogi

    Etsiskelen netistä jatkuvasti lisää osoitteita omille syksyn 2011 kuivatuille suppilovahveroilleni.

    http://lukanlusikassa.blogspot.com/

    On mielenkiintoista miten tulisesta on niin monta erilaista tulkintaa.
    Sambal oelek on hyvää ihan sellaisenaan teelusikallisen annoksina, yhteen keittoon lusikallinen = tulinen :)

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta