Tulinen suppilovahverokeitto
MU

Resepti: Maku 04/2011

Tulinen sup­pi­lo­vah­ve­ro­keit­to

Resepti: Maku 04/2011

Tulinen sup­pi­lo­vah­ve­ro­keit­to

ARVIOI
4.2

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
  • Puhdista ja paloittele suppilovahverot. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
    Sulata voi ison kattilan pohjalla. Paista sieniä miedolla lämmöllä, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Lisää sipulit ja kuullota. Pyöräytä joukkoon sambal oelek ja vehnäjauhot.
    Kaada kattilaan tomaattimurska ja vesi, jolla olet huuhtonut tomaattitölkin. Mausta hunajalla, suolalla ja timjamilla.
    Keitä suppilovahverokeittoa miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.
    Tarkista tulisen suppilovahverokeiton maku.
    •Keiton tulisuutta voit pyöristää lisäämällä annosten päälle lusikallisen turkkilaista jogurttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.2
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    135 kcal
  • hiilihydraattia
    16.5 g
  • rasvaa
    6.3 g
  • proteiinia
    2.5 g
  • kuitua
    3.2 g
  • suolaa
    1.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

munaton, kasvis


Laatinut:

Kuva:

Johanna Myllymäki

Kommentit (2)

100% Tekisi uudestaan
  • Helppo2

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta