KATSOMASI RESEPTIT
Toscapiirakka aprikooseilla

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Toscapiirakka aprikooseilla

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Toscapiirakka aprikooseilla

Makea aprikoosipiirakka toscakuorrutteella hivelee makuhermoja juuri sopivasti ja sopii loistavasti tumman kahvin pariksi.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Pohja

Toscakuorrute

Muut ainesosat

  • Aprikooseja 6-8 kappaletta

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Valmista pohja, vatkaa munat ja sokeri, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi maito sekä sulatettu jäähdytetty voi. Kaada voideltuun vuokaan ja paista 180 asteessa 10-20 minuuttia niin että pinta saa hiukan väriä. Tee sillä välin kuorrute. Sekoita kattilassa ainekset varovasti sekaisin ja kiehauta, muista sekoitella välillä. Ota piirakka uunista, laita päälle siivutetut aprikoosit ja kaada toscakuorrute päälle, pidä piirakkaa uunissa ylemmällä tasolla vielä kymmenisen minuuttia niin että kuorrute saa väriä. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    522 kcal
  • hiilihydraattia
    43.6 g
  • rasvaa
    36 g
  • proteiinia
    6.5 g
  • kuitua
    1.9 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta