KATSOMASI RESEPTIT
Tortillakakku

Resepti: Perinneruokaa prkl

Tortillakakku

Resepti: Perinneruokaa prkl

Tortillakakku

Tämä herkullinen tortillakakku saa makunsa lime-korianterimaustetuista kananpojan fileesuikaleista, jolloin maustamisen suhteen pääsee helpolla.

ARVIOI
4.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
35 min
  • Paista fileesuikaleet öljyssä ja lisää joukkoon hienonnettu sipuli.

    Ota paistinpannu pois liedeltä ja lisää valutettu maissi ja kuutioitu tomaatti.

    Leikkaa 20 cm halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan leivinpaperin pala pohjalle.

    Levitä neljän tortillan päälle tuorejuustoa ja laita yksi irtopohjavuokaan.

    Lusikoi kolmasosa täytteestä tortillan päälle ja lopuksi juustoraastetta. Toista kunnes kaikki täyte on käytetty. Päällimäiseksi jää tortilla, jonka päälle reilusti juustoraastetta.

    Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia kunnes pinta on kauniin värinen.

    Ota tortillakakku vuoasta hieman jäähtyneenä ja koristele tomaattikuutiolla, avokadolla, ranskankermalla ja korianterin lehdillä.

    Nauti lämpimänä!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    161 kcal
  • hiilihydraattia
    20.4 g
  • rasvaa
    7.1 g
  • proteiinia
    3.2 g
  • kuitua
    2 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta