KATSOMASI RESEPTIT
MA
MU

Resepti: Maku 07/2016

Tortilla

Resepti: Maku 07/2016

Tortilla

Itse tehdyt vehnätortillat ovat ehdottomasti kaulimisen väärtejä. Helppo vehnätortillataikina sopii kaikille tortillatäytteille.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
35 min
  • Valmista vehnätortillat näin:

    Mittaa kaikki ainekset kulhoon tai yleiskoneeseen. Vaivaa 5 minuuttia, kunnes taikina on kimmoisaa.

    Muotoile taikinasta tanko ja jaa se 12 palaan. Pyörittele palat palloiksi ja litistä ne kämmenellä ohuemmiksi. Peitä kelmulla ja anna levätä 15 minuuttia.

    Kauli taikinapallot jauhojen avulla ohuemmiksi lätyiksi (Ø 15 cm).  Suojaa taikina kuivumiselta ja kauli yksi lätty kerrallaan.

    Paista tortillat heti yksitellen kuivalla ja kuumalla pannulla molemmin puolin tumman pilkullisiksi.

    Sujauta vehnätortillat pakastepussiin ja peitä keittiöpyyhkeellä, jotta tortillat pehmenevät. Täytä haluamallasi tavalla.

     

VINKKI

* Hyödynnä ylimääräiset tortillat quesadilloina, papupaistoksessa tai rapeiksi tostada-paloiksi paistettuina keitoissa ja salaateissa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    280 kcal
  • hiilihydraattia
    38.7 g
  • rasvaa
    10.2 g
  • proteiinia
    8 g
  • kuitua
    7.7 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Tortilla

    Lisää suosikiksi

    Tulosta