Tomaattinen kalakeitto
MU
MA
GL

Resepti: Maku 02/2012

Tomaattinen kalakeitto

Resepti: Maku 02/2012

Tomaattinen kalakeitto

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
35 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Kuullota sipulit öljyssä isossa kattilassa. Mausta halutessasi kurkumalla.

    Mittaa kattilaan vesi ja fondi. Lisää joukkoon laakerinlehdet ja pippurit.

    Pese juurekset. Kuori ja paloittele perunat, porkkanat ja selleri.

    Kiehauta liemi ja lisää joukkoon juurekset. Anna kiehua 15–20 minuuttia.

    Lisää keittoon tomaattimurska, kalat ja surimit.

    Kuumenna keitto, mutta älä enää keitä. Mausta tomaattinen kalakeitto sitruunamehulla ja tillillä.

    Tarkista tomaattisen kalakeiton maku. Nauti kotoinen bouillabaisse höyryävänä ruisleivän kanssa.

    *Halutessasi voit tarjoilla keiton pinnalla maustekastiketta, jonka sekoitat ranskankermasta ja hienonnetuista valkosipulinkynsistä. Mausteeksi sopii ripaus suolaa ja chilijauhetta sekä sitruunankuorta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.8
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    171 kcal
  • hiilihydraattia
    18.5 g
  • rasvaa
    2.3 g
  • proteiinia
    17.6 g
  • kuitua
    4.1 g
  • suolaa
    321.1 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta