Tomaatti-munakoisovuoka (Pomodori e melanzane al forno)
MU
GL

Resepti: Maku 05/2010

Tomaatti-munakoisovuoka (Pomodori e melanzane al forno)

Resepti: Maku 05/2010

Tomaatti-munakoisovuoka (Pomodori e melanzane al forno)

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
25 min
  • Viipaloi pestyt tomaatit. Leikkaa munakoiso viipaleiksi, levitä ne leikkuulaudalle ja ripottele päälle suolaa. Itketä munakoisoja puolisen tuntia ja kuivaa sitten pinta talouspaperiin. Kuumenna paistinpannussa tilkka oliiviöljyä ja paahda munakoisoviipaleet ruskeiksi molemmin puolin. Kuori ja viipaloi sipulit renkaiksi. Käytä nekin pannulla pehmenemässä. Lado voideltuun uunivuokaan limittäin munakoisoja, sipuleita sekä viipaloituja tomaatteja. Ripottele väleihin timjamia. Mausta paseerattu tomaatti valkosipulilla, hunajalla, pippurilla, suolalla ja chilillä. Kaada seos vuokaan. Ripottele juustoraaste tomaatti-umakoisovuoan pinnalle. Kypsennä tomaatti-munakoisopaistosta 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    159 kcal
  • hiilihydraattia
    10.6 g
  • rasvaa
    10.6 g
  • proteiinia
    4.5 g
  • kuitua
    3.7 g
  • suolaa
    1.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta