KATSOMASI RESEPTIT
Tomaatti-mozzarellapastasalaatti

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Tomaatti-mozza­rel­la­pas­ta­sa­laat­ti

Tee näin 2 t 30 min

2 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Puolita kirsikkatomaatit ja miniluumutomaatit. Laita tomaatit leivinpaperilla peitetylle pellille leikkauspinta ylöspäin. Kuivata tomaatteja uunissa 125 asteessa 2-3 tuntia. Tomaatit ovat valmiita kun ne eivät ole enää vetisiä. Anna tomaattien jäähtyä.

    Keitä orzopasta pakkauksen ohjeen mukaan.

    Valmista pesto laittamalla basilika, pinjansiemenet, valkosipuli, sitruunan mehu ja parmesan korkeareunaiseen kulhoon. Lisää 1 dl oliiviöljyä ja surauta sauvasekoittimella karkeaksi tahnaksi. Lisää loput oliiviöljyt vähitellen kunnes peston koostumus on mielestäsi hyvä. Mausta pesto suolalla ja mustapippurilla.

    Sekoita pesto hyvin pastan joukkoon. Lisää pastasalaattiin minimozzarellat ja uunissa kuivatut tomaatit. Viimeistele tomaatti-mozzarellapastasalaatti tuoreella basilikalla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    25 kcal
  • hiilihydraattia
    1.1 g
  • rasvaa
    0.8 g
  • proteiinia
    3.1 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    22.9 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

pasta, salaatti


Kommentit (1)

100% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta