KATSOMASI RESEPTIT
Töhnämunat valkosuklaamoussella
GL

Resepti: Maku 02/2017

Töhnämunat val­ko­suklaa­mous­sel­la

Resepti: Maku 02/2017

Töhnämunat val­ko­suklaa­mous­sel­la

Valkosuklaamoussella täytetyt suklaamunat ovat pääsiäisen varma jälkiruokahitti. Tee kerralla iso satsi ja säilytä jääkaapissa munakennossa. Täytä suklaamunat valkosuklaamoussella viimeistään muutama tunti ennen tarjoilua.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 kpl

Lisäksi

Koristelu

Tee näin 3 t 15 min

3 t 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
3 t
  • Sulata valkosuklaa varovasti mikroaaltouunissa tai vesihauteessa.

    Kumoa tuorejuusto kulhoon. Vatkaa hieman jäähtynyt valkosuklaasula tuorejuuston sekaan vähän kerrallaan. Lisää joukkoon sitruunamehu.

    Kumoa valkuaiset kuivaan ja puhtaaseen kulhoon. Vatkaa ne sokereiden kanssa vaahdoksi kuivilla ja puhtailla vatkaimilla.

    Sekoita puolet valkuaisvaahdosta valkosuklaaseokseen. Lisää sen jälkeen loput.

    Kuori suklaamunat kääreestä ja murra niistä varovasti yläosa. Nosta suklaamunat munakennon koloihin ja pursota täyte niiden sisään.

    Anna töhnämunien täytteen kiinteytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan.

    Tee valkosuklaamousseen pieni kolo lusikalla ja kaada siihen koristeeksi mangososetta juuri ennen tarjoilua.

     

VINKKI

Valkosuklaamoussen makupariksi sopii niin mango-, aprikoosi- kuin persikkasose.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    317 kcal
  • hiilihydraattia
    40.7 g
  • rasvaa
    14.2 g
  • proteiinia
    5.9 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Pääsiäinen

    Lisää suosikiksi

    Tulosta