Tofukinkku

Resepti: Maku 06/2010

Tofukinkku

Resepti: Maku 06/2010

Tofukinkku

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Valuta tofut. Sekoita vedestä, jauhoista, chilikastikkeesta ja suolasta taikina. Murskaa hapankorput. Kierittele tofu ensin löysässä taikinassa ja sen jälkeen hapankorppujauheessa. Nosta uunivuokaan. Pistele tofuihin koristeeksi neilikoita. Paista tofukinkkua 250-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa halutessasi tofukinkun kanssa makeaa chilikastiketta joko lämpimänä tai kylmänä.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    114 kcal
  • hiilihydraattia
    10.9 g
  • rasvaa
    4 g
  • proteiinia
    8.3 g
  • kuitua
    3.7 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

kasvis


Laatinut:

Kuva:

Johanna Myllymäki

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta