KATSOMASI RESEPTIT

Ainekset

16 kpl

Kuorrute

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Vatkataan mokkapaloja varten hyvin keskenään kananmunat sekä sokeri. Lisätään keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi sulatettu jäähdytetty voi sekä maito. Kaadetaan leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paistetaan 175 asteessa 20-30 minuuttia. Annetaan pohjan jäähtyä hiukan aikaa ja valmistetaan sillä välillä täyte. Sekoitetaan tomusokeri ja voi, lisätään kahvia sen verran, että seoksesta tulee sopivaa. Levitetään vielä hiukan lämpimän pohjan päälle. Laitetaan levy jääkaappiin kovettumaan ja leikataan mokkapalat kuumassa vedessä lämmitetyllä veitsellä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    349 kcal
  • hiilihydraattia
    81.6 g
  • rasvaa
    0.4 g
  • proteiinia
    3.4 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (6)

90% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin3
  • Helppo1
  • Hurmasin vieraat1
  • Ei maistunut1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 18.09.2016

    Vierailija

    Hyvä ja helppo resepti!

    • Onnistuin
    • Helppo
    • 14.09.2016

      Sebentaus

      Tosi hyvin onnistui gluteenittomana vain vaihtaen ohjeen jauhot gluteenittomaan jauhoseokseen. Tosi meheviä ja palsuja paloja. Parempia mielestäni kuin perinteiset mokkapalat kaakaolla!

      • 17.08.2016

        Vierailija

        Näin Olympialaisten lomassa eka kertaa tehty piirakka onnistui tosi hyvin ja oli maistuvan maukasta. Kyllä kehtaa tarjota vaikka minkälaiselle suulle ja OLI TOSI HELPPO TEHDÄ ja minulle tuli enemmän kuin 16 palasta, taisin saada jopa 40 riittävän isoa palasta. Kannattaa leipoa kenenkä vaan. SUURKIITOS OHJEESTA, teen kyllä useamman kerran. Raizu Pikkulinnunreitiltä Espoosta :-)

        • Onnistuin
        • Selitinkin jo tuonne kommentteihin, että tämä on tavallaan vaalea mokkapala, sillä tässä on sovellettu mokkapalan ohjetta, siksi puhutaan mokkapaloista. Minulle tulee tästä toffeinen vaikutelma, niin värin, suutuntuman kuin voin täydentämän maun kanssa. Tämä oli ehdoton suosikki kesäkahvilassa ja hyvin maistuivat toffeepalat kahvittelijoille :).

          Lisää kommentteja (2)

          Kommentoi

          Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

          Lisää suosikiksi

          Tulosta