KATSOMASI RESEPTIT
Toffee-blondiet

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Toffee-blondiet

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Toffee-blondiet

Suolaisenmakeat toffee-blondiet ovat sopivan sitkeitä herkkupaloja ja niitä valmistuu pellillinen kerralla.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

25 palaa

Pinnalle

Koristelu

Tee näin 1 t 55 min

1 t 55 min
{
AKTIIVINEN
45 min
PASSIIVINEN
1 t 10 min
  • Ota voi ja kananmunat kaksi tuntia ennen leipomista huoneenlämpöön, niin raaka-aineet ovat kaikki samanlämpöisiä, kun aloitat.

    Valmistele kuivat ainekset. Mittaa vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola valmiiksi kulhoon.

    Poista karkkipaperit ja leikkaa kermakarkit saksilla pieniksi paloiksi.

    Riko huoneenlämpöiset kananmunat varovasti yksitellen juomalasiin tai pieneen kulhoon.

    Vatkaa huoneenlämpöinen voi, fariinisokeri, hienosokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi sähkövatkaimella (pari minuuttia). Sekoita munat yksitellen taikinaan.

    Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kermakarkkipalat taikinaan. Sekoita vain sen verran, että ainekset sekoittuvat, eikä taikinaan jää jauhopaakkuja.

    Vuoraa reunallinen uunipelti (30 cm x 40 cm) leivinpaperilla. Taputtele taikina tasaiseksi kerrokseksi. Ripottele tarvittaessa vehnäjauhoja pinnalle, jos taikina on tarttuvaa.

    Ripottele ja painele pinnalle suolattuja cashewpähkinöitä. Paista blondie-levyä 175-asteisessa uunissa 30–35 minuuttia. Jäähdytä taikinalevyä puolisen tuntia.

    Leikkaa levy neliöksi. Sulata valkosuklaa varovasti mikroaaltouunissa. Tee lusikalla valkosuklaaraitoja koristeeksi. Viimeistele halutessasi suolapähkinöillä.

VINKKI

Cashewpähkinät voi halutessaan korvata tavallisilla maapähkinöillä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    433 kcal
  • hiilihydraattia
    52.7 g
  • rasvaa
    22.4 g
  • proteiinia
    5.1 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

100% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo2
  • Opin uutta1
  • Kaikki meni5
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Leivonta

Lisää suosikiksi

Tulosta