Tikkupulla
MU

Resepti: Maku 03/2008

Tikkupulla

Resepti: Maku 03/2008

Tikkupulla

ARVIOI
4.3

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Mittaa maito kulhoon. Liuota sokeri ja hiiva maitoon. Lisää kaneli. Alusta jauhot taikinaan. Anna taikinan levätä lämpimässä paikassa puolisen tuntia.

    Muotoile taikinasta pitkulaisia tankoja ja kiepsauta tikun ympärille. Paista tikkupullia nuotion hiilloksessa ja nauti lämpimänä sellaisenaan tai marjahillon kanssa.

VINKKI

Retkelle lähtiessä, mittaa pullataikinan kuivat aineet pieneen muovipussiin ja maito tiiviiseen pulloon. Kaada maito pussiin kuivien aineiden sekaan, sulje pussi ja painele seos tasaiseksi taikinaksi käsiä likaamatta. Anna kohota lämpimässä paikassa puolisen tuntia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.3
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    164 kcal
  • hiilihydraattia
    33.7 g
  • rasvaa
    0.8 g
  • proteiinia
    4.8 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    30.1 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta