Tiinan omenakakku

Resepti: Maku 05/2007

Tii­nan ome­na­kak­ku

Resepti: Maku 05/2007

Tii­nan ome­na­kak­ku

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

1 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Voitele ja korppujauhota irtopohjainen (Ø 26 cm) kakkuvuoka.

    Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe.

    Lisää muna-sokerivaahtoon varovasti jauhoseos ja rasva. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada vuokaan.

    Kuori ja lohko omenat. Sekoita joukkoon kaneli ja sokeri.

    Kaada omenat taikinan päälle vuokaan, osan lohkoista voit painella halutessasi taikinaan.

    Paista omenakakkua 175 asteessa noin tunti.

    •Saat pirteän maun perinteiseen omenakakkuun, kun maustat taikinan teelusikallisella inkivääriä tai sitruunankuoriraastetta. Tarjoa omenakakun kanssa jäätelöä tai vaahdotettua vaniljakastiketta.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    416 kcal
  • hiilihydraattia
    60.2 g
  • rasvaa
    16.7 g
  • proteiinia
    5.6 g
  • kuitua
    2.5 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (1)

  • 20.02.2013

    Vierailija

    Kestosuosikki,helppo ja onnistuu varmasti, maukas ja mehevä kahvikakku.

Kommentoi

Esikatselu

Lisää suosikiksi

Tulosta