Tiinan omenakakku

Resepti: Maku 05/2007

Tiinan omenakakku

Resepti: Maku 05/2007

Tiinan omenakakku

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 20 min

1 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Voitele ja korppujauhota irtopohjainen (Ø 26 cm) kakkuvuoka.

    Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe.

    Lisää muna-sokerivaahtoon varovasti jauhoseos ja rasva. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada vuokaan.

    Kuori ja lohko omenat. Sekoita joukkoon kaneli ja sokeri.

    Kaada omenat taikinan päälle vuokaan, osan lohkoista voit painella halutessasi taikinaan.

    Paista omenakakkua 175 asteessa noin tunti.

    •Saat pirteän maun perinteiseen omenakakkuun, kun maustat taikinan teelusikallisella inkivääriä tai sitruunankuoriraastetta. Tarjoa omenakakun kanssa jäätelöä tai vaahdotettua vaniljakastiketta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.2
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    416 kcal
  • hiilihydraattia
    60.2 g
  • rasvaa
    16.7 g
  • proteiinia
    5.6 g
  • kuitua
    2.5 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (3)

84% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin9
  • Helppo3
  • Hurmasin vieraat1
  • Ei maistunut1
  • Kaikki meni3

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta