Arkiviikon illalliset neljälle 79€ (99€) Käytä etu
KATSOMASI RESEPTIT

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Katso reseptiin liittyvä video! →
  • Tästä ei porkkanakakku parane! Valmista ihanan mehevä porkkanakakku näin:

    Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet keskenään.

    Lisää muna-sokerivaahtoon varovasti vuorotellen jauhoseosta, hienoksi raastettua porkkanaa ja sulatettua rasvaa. Sekoita tasaiseksi.

    Vuoraa korkealaitainen uunipelti leivinpaperilla ja kaada taikina pellille.

    Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä.

    Valmista sillä aikaa kuorrutus. Huomaa, että kuorrutusta tulee ohuelti. Jos haluat paksun kuorrutuksen tai käyttämäsi pelti on tavanomaista isompi, lisää aineksia puolella (150 g voita, 300 g sulatejuustoa ja 4 1/2 dl tomusokeria).

    Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sulatejuusto sähkövatkaimella. Lisää tomusokeri. Levitä kuorrutus tasaisesti jäähtyneelle pohjalle.

    Leikkaa mehevä porkkanakakku haluamasi kokoisiksi paloiksi ja nauti kahvin tai teen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    331 kcal
  • hiilihydraattia
    40.1 g
  • rasvaa
    16.9 g
  • proteiinia
    4.5 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (182)

87% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin466
  • Helppo335
  • Hurmasin vieraat286
  • Opin uutta117
  • Ei maistunut72
  • Kaikki meni267
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 06.09.2016

    Vierailija

    Ei äklön makea vaan yli ihana

    • Onnistuin
    • Helppo
    • Hurmasin vieraat
    • Kaikki meni
    • Opin uutta
    • 29.08.2016

      Vierailija

      Niin mehevä!! Hurmasi vieraat! Laitoin itse vähemmän tomusokeria kuorrutteeseen ja tuli tosi hyvää! Uusi lempiherkku :))

      • Helppo
      • Hurmasin vieraat
      • Onnistuin
      • Kaikki meni
      • 24.08.2016

        Vierailija

        Ristiäisissä tarjottiin, gluteenittomana niin että ohjeen jauhot oli korvattu gluteenittomalla jauhoseoksella. Erittäin hyvää, mehevää ja maukasta!

        • Onnistuin
        • Helppo
        • Hurmasin vieraat
        • Opin uutta
        • Kaikki meni
        • 15.08.2016

          Vierailija

          Korvasin sulatejuuston tuorejuustolla ja lisäsin kuorutteeseen ripauksen vaniljasokeria. Tuli tosi hyvää mutta aikaa meni jäähdyttämiseen. Mulla kesti noin 1,5h

          • Helppo
          • Onnistuin
          • Opin uutta
          • Kaikki meni
          • Hurmasin vieraat
          Lisää kommentteja (178)

          Kommentoi

          Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

          Lisää aiheesta: Leivonta

          Lisää suosikiksi

          Tulosta