Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Tästä ei porkkanakakku parane! Valmista ihanan mehevä porkkanakakku näin:

    Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet keskenään.

    Lisää muna-sokerivaahtoon varovasti vuorotellen jauhoseosta, hienoksi raastettua porkkanaa ja sulatettua rasvaa. Sekoita tasaiseksi.

    Vuoraa korkealaitainen uunipelti leivinpaperilla ja kaada taikina pellille.

    Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä.

    Valmista sillä aikaa kuorrutus. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sulatejuusto sähkövatkaimella. Lisää tomusokeri. Levitä kuorrutus tasaisesti jäähtyneelle pohjalle.

    Leikkaa mehevä porkkanakakku haluamasi kokoisiksi paloiksi ja nauti kahvin tai teen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    334 kcal
  • hiilihydraattia
    40.5 g
  • rasvaa
    17 g
  • proteiinia
    4.5 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (43)

86% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin78
  • Helppo47
  • Hurmasin vieraat31
  • Opin uutta21
  • Ei maistunut13
  • Kaikki meni36
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (39)

Kommentoi

Lisää aiheesta: Leivonta

Lisää suosikiksi

Tulosta