KATSOMASI RESEPTIT

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Katso reseptiin liittyvä video! →
  • Tästä ei porkkanakakku parane! Valmista ihanan mehevä porkkanakakku näin:

    Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet keskenään.

    Lisää muna-sokerivaahtoon varovasti vuorotellen jauhoseosta, hienoksi raastettua porkkanaa ja sulatettua rasvaa. Sekoita tasaiseksi.

    Vuoraa korkealaitainen uunipelti leivinpaperilla ja kaada taikina pellille.

    Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä.

    Valmista sillä aikaa kuorrutus. Huomaa, että kuorrutusta tulee ohuelti. Jos haluat paksun kuorrutuksen tai käyttämäsi pelti on tavanomaista isompi, lisää aineksia puolella (150 g voita, 300 g sulatejuustoa ja 4 1/2 dl tomusokeria).

    Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sulatejuusto sähkövatkaimella. Lisää tomusokeri. Levitä kuorrutus tasaisesti jäähtyneelle pohjalle.

    Leikkaa mehevä porkkanakakku haluamasi kokoisiksi paloiksi ja nauti kahvin tai teen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    331 kcal
  • hiilihydraattia
    40.1 g
  • rasvaa
    16.9 g
  • proteiinia
    4.5 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (180)

87% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin445
  • Helppo320
  • Hurmasin vieraat275
  • Opin uutta113
  • Ei maistunut70
  • Kaikki meni255
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • eilen klo 14.24

    Vierailija

    Ristiäisissä tarjottiin, gluteenittomana niin että ohjeen jauhot oli korvattu gluteenittomalla jauhoseoksella. Erittäin hyvää, mehevää ja maukasta!

    • Onnistuin
    • Helppo
    • Hurmasin vieraat
    • Opin uutta
    • Kaikki meni
    • 15.08.2016

      Vierailija

      Korvasin sulatejuuston tuorejuustolla ja lisäsin kuorutteeseen ripauksen vaniljasokeria. Tuli tosi hyvää mutta aikaa meni jäähdyttämiseen. Mulla kesti noin 1,5h

      • Helppo
      • Onnistuin
      • Opin uutta
      • Kaikki meni
      • Hurmasin vieraat
      • 09.08.2016

        Vierailija

        Ihanaaa

        • Onnistuin
        • Helppo
        • Hurmasin vieraat
        • 01.07.2016

          Vierailija

          Helppo resepti. Parhaimmillaan seuraavana päivänä. Hyvä. Olen tehnyt jo kaksi kertaa puolella reseptin mitoista

          • Helppo
          Lisää kommentteja (176)

          Kommentoi

          Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

          Lisää aiheesta: Leivonta

          Lisää suosikiksi

          Tulosta