KATSOMASI RESEPTIT
Thaisilli
GL
MA
MU

Resepti: Maku 04/2016

Thaisilli

Resepti: Maku 04/2016

Thaisilli

Upota thaisilliin valkosipulia, inkivääriä, kaffirlimettiä ja chiliä. Silli ei pelästy vahvojakaan mausteita! 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin yli 1 vrk

yli 1 vrk
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Valmista thaisilli näin:

    Liota normaalisuolaisia sillifileitä 2 tuntia kylmässä vedessä. Kevytsuolattuja fileitä ei tarvitse liottaa.

    Leikkaa kuoritut valkosipulinkynnet ja inkivääri ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi myös chili, josta olet poistanut siemenet.

    Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää sokeri ja etikka sekä mausteet korianteria lukuun ottamatta. Anna liemen kiehua hiljalleen kannen alla 5 minuuttia. Jäähdytä liemi.

    Kuivaa ja leikkaa sillifileet vinottain viipaleiksi. Kaada liemi sillipalojen päälle. Anna maustua seuraavaan päivään.

    Silppua thaisillin päälle tarjoiluvaiheessa reilusti korianteria.   

VINKKI

Ohje on helppo puolittaa tarpeen vaatiessa. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    159 kcal
  • hiilihydraattia
    16.9 g
  • rasvaa
    7.4 g
  • proteiinia
    5.3 g
  • kuitua
    0.1 g
  • suolaa
    4.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Vappu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta