Tervalohi-limppulastut

Resepti: Maku 04/2010

Tervalohi-limppulastut

Resepti: Maku 04/2010

Tervalohi-limppulastut

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 15 min

15 min
  • Levitä lohiviipaleet leikkuulaudalle. Sivele pintaan tervasnapsia, rouhi päälle pippuria ja levitä tillit. Voitele oikein ohuet limppuviipaleet. Leikkaa leivät kahteen palaan ja paahda kolmiot paistinpannulla molemmin puolin. Kiepauta lohiviipaleet ruusukkeiksi ja nosta limpulle. Koristele tervalohi-limppulastut halutessasi tillillä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    54 kcal
  • hiilihydraattia
    5.3 g
  • rasvaa
    2.5 g
  • proteiinia
    1.7 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

snapas


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta