Tervalohi-limppulastut

Resepti: Maku 04/2010

Ter­va­lo­hi-limp­pu­las­tut

Resepti: Maku 04/2010

Ter­va­lo­hi-limp­pu­las­tut

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

15 min
  • Levitä lohiviipaleet leikkuulaudalle. Sivele pintaan tervasnapsia, rouhi päälle pippuria ja levitä tillit. Voitele oikein ohuet limppuviipaleet. Leikkaa leivät kahteen palaan ja paahda kolmiot paistinpannulla molemmin puolin. Kiepauta lohiviipaleet ruusukkeiksi ja nosta limpulle. Koristele tervalohi-limppulastut halutessasi tillillä.

VINKKI

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    54 kcal
  • hiilihydraattia
    5.3 g
  • rasvaa
    2.5 g
  • proteiinia
    1.7 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

snapas


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta