Kokeile ruokakassipalvelua nyt -20 € Raaka-aineet ja reseptit kotiovelle alk. 42 € Käytä etu
Tervalohi-limppulastut

Resepti: Maku 04/2010

Tervalohi-limppulastut

Resepti: Maku 04/2010

Tervalohi-limppulastut

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

12 kpl

Maku.fi:n reseptit löydät myös Makuviikon ruokakassista. Tilaa raaka-aineet ja reseptit suoraan kotiovellesi. Kokeile palvelua nyt - saat 20 € edun! Kokkailet kahdelle 4:n päivän ajan alk. 42 € hintaan. Tutustu ja tilaa >>

Tee näin 15 min

15 min
  • Levitä lohiviipaleet leikkuulaudalle. Sivele pintaan tervasnapsia, rouhi päälle pippuria ja levitä tillit.
    Voitele oikein ohuet limppuviipaleet. Leikkaa leivät kahteen palaan ja paahda kolmiot paistinpannulla molemmin puolin.
    Kiepauta lohiviipaleet ruusukkeiksi ja nosta limpulle. Koristele tervalohi-limppulastut halutessasi tillillä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    291 kcal
  • hiilihydraattia
    28.9 g
  • rasvaa
    13.8 g
  • proteiinia
    9.3 g
  • kuitua
    1.8 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

snapas


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta