KATSOMASI RESEPTIT
Teriyakilohi grillissä
GL
MA
MU

Resepti: Maku 04/2017

Teriyakilohi grillissä

Resepti: Maku 04/2017

Teriyakilohi grillissä

Japanilaisvaikutteisessa teriyakikastikeessa maustunut lohifilee kypsyy grillissä alle varttitunnissa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
  • Sivele lohifileelle teriyakikastiketta.

    Peitä kala ja nosta jääkaappiin tunniksi maustumaan.

    Pese varhaisporkkanat, sivele ne öljyllä ja grillaa ne suoraan parilalla. Mausta porkkanat suolalla, garam masalalla ja pippurilla.

    Nosta lohifilee kaksinkertaisen folion päälle, nosta folion reunat ylöspäin ikään kuin tarjottimeksi.

    Huuhtele ja silppua chili. Ripottele chili ja merisuola lohen päälle.

    Nosta lohi foliotarjottimella grilliritilälle. Grillaa peittämättä kypsäksi ja kauniin väriseksi 10–15 minuuttia fileen koosta ja grillin lämmöstä riippuen.

    Ripottele päälle seesaminsiemenet ja halutessasi kevätsipulisilppu.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    718 kcal
  • hiilihydraattia
    4 g
  • rasvaa
    73.1 g
  • proteiinia
    13.5 g
  • kuitua
    6.5 g
  • suolaa
    5.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Grillaus

    Lisää suosikiksi

    Tulosta