KATSOMASI RESEPTIT
Teriyaki-uunilohi

Resepti: Perinneruokaa prkl

Teriyaki-uunilohi

Resepti: Perinneruokaa prkl

Teriyaki-uunilohi

Tämä lohi marinoituu ja paistuu helposti samassa pussissa mehukkaaksi. Se saa makunsa teriyaki-kastikkeesta, hunajasta, inkivääristä ja limemehusta.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tee näin 2 t 25 min

2 t 25 min
{
AKTIIVINEN
5 min
PASSIIVINEN
2 t 20 min
  • Laita lohifilee uunipussii ja lisää lime, teriyaki-kastike, hunaja ja raastettu inkivääri. Painele pussia hieman, jotta mausteet sekoittuvat. Purista pussista suurin osa ilmasta pois ja sulje se teipillä. Laita jääkaapiin maustumaan vähintään kahdeksi tunniksi, mieluiten yön yli.

    Nosta lohifilee pussissa uunivuokaan ja vaihda teippi pussinsulkijaan. Leikkaa pieni reikä pussin kulmaan. Paista kalaa 20 minuuttia 200 asteessa.

    Anna lämmön tasaantua hieman ja leikaa uunipussi auki. Nosta kala tarjoiluastiaan ja tarjoile punaviinisipulien kanssa. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    172 kcal
  • hiilihydraattia
    3.1 g
  • rasvaa
    10.6 g
  • proteiinia
    16.1 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta