KATSOMASI RESEPTIT
Täytetyt ulkofilepihvit

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Täytetyt ulkofilepihvit

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Täytetyt ulkofilepihvit

Herkulliset täytetyt porsaan ulkofilepihvit siirtävät viikonlopun ruokailun ihan uudelle tasolle, tee kaveriksi kasvisgratiinia tai sipulimuusia, avaa pullo viiniä ja nauti.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 kpl

Muut ainesosat

  • Panerointia varten kolmelle lautaselle, vehnäjauhoja, kananmunaa ja korppujauhoja.

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Leikkaa paksut ulkofilepalat pitkittäin puoliksi niin että ne jäävät toisesta reunasta toisiinsa kiinni. Ripottele pihvien molemmin puolin hiukan suolaa ja mustaapippuria. Paista pekoni pannulla rapeaksi ja jäähdytä. Sekoita tuorejuustoon mausteet sekä juustoraaste, jäähtynyt pekoni, sitruuna ja silputut sipulit. Jaa seos pihvien sisälle keskelle. Painele fileet reunoista kiinni. Pyöritä molemmat puolet vehnäjauhossa sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhossa. Paista parin minuutin ajan molemmin puolin kuumalla pannulla voissa ja siirrä laakeaan vuokaan. Kypsennä uunissa 175 asteessa vielä parinkymmenen minuutin ajan. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    376 kcal
  • hiilihydraattia
    0 g
  • rasvaa
    37 g
  • proteiinia
    12 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    2.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta