KATSOMASI RESEPTIT
Täytetyt tötteröt

Resepti: Perinneruokaa prkl

Täytetyt tötteröt

Resepti: Perinneruokaa prkl

Täytetyt tötteröt

Kakkupohjaa muistuttavat tötteröt paistetaan pellillä ja muotoillaan heti uunista tultuaan. Jäähtyneinä niiden täytteiksi sopivat parhaiten kermavaahto ja marjat.

ARVIOI
3.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

täyte

Tee näin 15 min

15 min
  • Vatkaa kanamunat, valkuainen ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vehnäjauhot joukkoon siivilän kautta ja sekoita tasaiseksi nostellen.

    Voitele kaksi leivinpaperia ja jaa taikina kahdeksaan osaan kahdelle pelillille. Paista 225 asteessa noin 9 minuuttia.

    Rullaa kakut tötteröiksi vielä kuumina ja anna jäähtyä. Täytä tötteröt kermavaahdolla, tuoreilla marjoilla tai hillolla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    262 kcal
  • hiilihydraattia
    62.1 g
  • rasvaa
    0.2 g
  • proteiinia
    1.5 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    1.9 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Laskiainen

    Lisää suosikiksi

    Tulosta