KATSOMASI RESEPTIT
Täytetyt tomaatit

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Täytetyt tomaatit

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Täytetyt tomaatit

Täytetyt tomaatit maistuvat viikonlopun pitkällä aamiaisella tai brunssilla.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Puolita tomaatit kannan kohdalta. Poista kanta varoen rikkomasta tomaattia. Poista tomaatin puolikkaista lusikalla hiukan tomaatin siemeniä niin, että tomaatin puolikkaisiin mahtuu täytettä. Kaikkia siemeniä ei tarvitse poistaa.

    Valmista täyte sekoittamalla korppujauhot, raastettu parmesaan, hienonnettu valkosipuli ja hienonnetut yrtit hyvin keskenään. Mausta täyte suolalla ja pippurila.

    Laita tomaatin puolikkaat uunivuokaan ja lusikoi täyte päälle. Viimeistele täytetyt tomaatit ripottelemalla raastettua parmesaania pinnalle.

    Paista täytettyjä tomaatteja uunissa 200 asteessa noin 30-35 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    0 kcal
  • hiilihydraattia
    0 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

tomaatti, aamiainen, brunssi


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta