KATSOMASI RESEPTIT
Täytetyt suippopaprikat
GL
MU

Resepti: Maku 05/2016

Täytetyt suippopaprikat

Resepti: Maku 05/2016

Täytetyt suippopaprikat

Mozzarellalla, valkosipulilla ja tomaatilla täytetyt suippopaprikat paahtuvat uunissa ihanan makeiksi. Reippaasti ruskistuneet uunipaprikat eivät kaipaa seurakseen kuin maukasta maalaisleipää. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
25 min
  • Täytetyt suippopaprikat valmistuvat näin:

    Huuhdo ja halkaise paprikat. Poista siemenet.

    Huuhdo ja lohko tomaatit. Viipaloi kuoritut valkosipulinkynnet.

    Mausta paprikat sisältä suolalla ja pippurilla. Pane pohjalle basilikanlehtiä ja valkosipuliviipaleita, päälle tomaattilohkoja ja kapriksia. Valuta pinnalle öljyä.

    Paahda paprikoita 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Lisää mozzarellapallot ja kuumenna vielä pari minuuttia. Jos haluat paprikoihin enemmän paahteisuutta, voit loppuvaiheessa kytkeä päälle uunin grillivastukset.

    Ripottele valmiiden paprikoiden pinnalle reilusti tuoretta basilikaa.

VINKKI

Mozzarellan sijaan voit käyttää puolikovaa vuohenjuustoa ja sinihomejuustoa. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    67 kcal
  • hiilihydraattia
    3.5 g
  • rasvaa
    4.6 g
  • proteiinia
    2.7 g
  • kuitua
    1.5 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta