KATSOMASI RESEPTIT
Täytetyt punajuuret
GL
MU

Resepti: Maku 01/2017

Täytetyt punajuuret

Resepti: Maku 01/2017

Täytetyt punajuuret

Punajuuret täytetään vuohenjuustolla, aprikooseilla ja pähkinöillä ja paahdetaan makeiksi.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 35 min

1 t 35 min
{
AKTIIVINEN
35 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Keitä punajuuret kuorineen lähes kypsiksi (30–40 min) suolalla maustetussa vedessä. Anna jäähtyä hetki ja kuori punajuuret.

    Leikkaa jokaisen punajuuren kannasta viipale pois, jotta ne pysyvät pystyssä. Koverra punajuuriin kolo teräväkärkisellä pikkulusikalla. Ota sisus talteen ja pakasta johonkin muuhun ruokaan.

    Halkaise, huuhdo ja silppua purjo. Hienonna pinaatti. Kuullota ne öljyssä. Yhdistä kaikki täytteen ainekset. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa tai aprikooseja.

    Täytä punajuuret. Paahda 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

VINKKI

Täytä punajuuret valmiiksi ja työnnä uuniin vasta juuri ennen tarjoilua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    76 kcal
  • hiilihydraattia
    6.1 g
  • rasvaa
    5 g
  • proteiinia
    1.5 g
  • kuitua
    2.9 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta