KATSOMASI RESEPTIT
Täytetyt perunankuoret

Resepti: Perinneruokaa prkl

Täytetyt perunankuoret

Resepti: Perinneruokaa prkl

Täytetyt perunankuoret

Nämä rapeat perunankuoret täytetään juustolla ja pekonilla. Päälle lusikoidaan ranskankermaa ja ripaus ruohosipulia.

ARVIOI
4.3

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 45 min

1 t 45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
1 t 30 min
  • Hiero oliiviöljyä pestyjen perunoiden pintaan ja paista uunipellillä leivinpaperin päällä 200 asteessa n. 1 tunti.

    Halkaise hieman jäähtyneet perunat ja kaavi perunoiden sisus pois. Jätä noin 1 cm perunaa kuoriin. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista kuoria 15 minuuttia 200 asteessa.

    Paista pekonikuutiot pannulla ja valuta rasva pois.

    Ota perunankuoret pois uunista ja lisää jokaiseen noin ruokalusikallinen juustoraastetta. Lisää päällimmäiseksi pekonikuutiot. Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

    Lisää päälle teelusikallinen ranskankermaa ja koristele ruohosipulilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    254 kcal
  • hiilihydraattia
    1.8 g
  • rasvaa
    24.4 g
  • proteiinia
    7 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    3.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta