KATSOMASI RESEPTIT
Täytetyt paprikat muffinssipellillä

Resepti: Perinneruokaa prkl

Täytetyt paprikat muf­fins­si­pel­lil­lä

Resepti: Perinneruokaa prkl

Täytetyt paprikat muf­fins­si­pel­lil­lä

Täytetyt paprikat saavat sisäänsä herkullisen ohratäytteen. Paprikat paahdetaan ensin uunissa muffinssipellillä, joka toimii tähän tarkoitukseen mitä mainioimmin.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

täyte

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Halkaise paprikat ja poista siemenet. Nosta paprikat muffinssipellin koloihin (voit käyttää myös uunivuokaa). Ripottele päälle hieman suolaa ja paahda paprikoita 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. 

    Keitä sillä välin ohra kypsäksi.

    Kuullota sipuli ja valkosipuli pannulla öjyssä. Lisää keitetty ohra ja hienonnettu timjami. Ota paistinpannu pois levyltä.

    Hienonna feta sekä kirsikkatomaatit ja sekoita täytteeseen. Lisää kerma ja mausta suolalla sekä pippurilla.

    Ota paprikat uunista ja kuivaa paprikoiden sisälle muodostunut neste. Täytä paprikat ja ripottele pinnalle parmesanjuustoa. Paista vielä 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    34 kcal
  • hiilihydraattia
    3.1 g
  • rasvaa
    1.8 g
  • proteiinia
    0.9 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta