KATSOMASI RESEPTIT
Täytetyt paprikat jauheliha-kasvistäytteellä

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Täytetyt paprikat jauheliha-kas­vis­täyt­teel­lä

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Täytetyt paprikat jauheliha-kas­vis­täyt­teel­lä

Herkullisen mehevät täytetyt paprikat piilottavat sisälleen kesäkurpitsaa, jauhelihaa, sipulia, fetaa sekä reilusti juustoa.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Silppua sipulit, pilko kesäkurpitsa kuutioiksi. Kuullota sipulit pannulla ja lisää kesäkurpitsa, anna pehmetä rauhassa. Paista toisella pannulla jauheliha kypsäksi, lisää sipulit ja kesäkurpitsa, tomaattimurska, mausteet, fetajuusto sekä koskenlaskja, sekoita niin kauan että koskenlaskija sulaa. Puolita paprikat ja poista siemenkota. Laita kastiketta paprikoiden puolikkaisiin. Raasta juusto ja ripottele paprikoiden päälle, paista uunissa 180 asteessa kypsäksi noin puolisen tuntia. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    18 kcal
  • hiilihydraattia
    2.8 g
  • rasvaa
    0.4 g
  • proteiinia
    0.7 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    1.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta