KATSOMASI RESEPTIT
Täytetyt kirsikkatomaatit

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Täytetyt kir­sik­ka­to­maa­tit

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Täytetyt kir­sik­ka­to­maa­tit

Itsekasvatetut kirsikkatomaatit herkutellaan parmesantäytteellä täytettynä.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 15 min

15 min
  • Valmista ensin täyte sekoittamalla raastettu parmesan, ranskankerma ja hienonnettu basilika hyvin keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.

    Leikkaa kirsikkatomaateista pois hattu ja pieni pala pohjasta, jotta kirsikkatomaatit pysyvät pystyssä. Koverra kirsikkatomaateista varovasti pois siemenet. Täytä kirsikkatomaatit parmesan täytteellä ja nosta kirsikkatomaattien hattu päälle.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    278 kcal
  • hiilihydraattia
    3 g
  • rasvaa
    28 g
  • proteiinia
    2 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

tomaatti, alkuruoka


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta