KATSOMASI RESEPTIT
Täytetyt broilerinrinnat

Resepti: Perinneruokaa prkl

Täytetyt broi­le­rin­rin­nat

Resepti: Perinneruokaa prkl

Täytetyt broi­le­rin­rin­nat

Täytetyt broilerinrinnat sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Herkullinen täyte maustaa lihan kauttaaltaan mehukkaaksi. Lopuksi broilerinrinnat kääräistään vielä broileripekoniin.

ARVIOI
4.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Leikkaa rintafileet taskuiksi. Mausta kauttaaltaan suolalla ja mustapippurilla.

    Leikkaa kuorittu päärynä siivuiksi ja jaa se rintafileiden sisään. Lusikoi päärynäsiivujen päälle sinappia ja hunajaa. Lisää reilu pala juustoa ja lopuksi pinaatinlehtiä.

    Kääri rintafileet broileripekoniin ja nosta täytetyt broilerinrinnat uunivuokaan. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

    Tarjoa lisäkkeenä esimerkiksi paahdettuja kirsikkatomaatteja ja sipulia. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    60 kcal
  • hiilihydraattia
    13.7 g
  • rasvaa
    0.1 g
  • proteiinia
    0.4 g
  • kuitua
    3 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta