KATSOMASI RESEPTIT
Täytetty kurpitsa

Resepti: Perinneruokaa prkl

Täytetty kurpitsa

Resepti: Perinneruokaa prkl

Täytetty kurpitsa

Uunissa kypsäksi haudutettu kurpitsa on täytetty kaikella hyvällä. Se on täydellinen sadonkorjuuruoka, jossa kurpitsa on pääosassa.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 40 min

1 t 40 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
1 t 30 min
  • Leikkaa kurpitsasta hattu pois ja kaavi siemenet.

    Valmista täyte pilkkomalla pinaatinlehdet, valkosipulit, omena. Lisää kaikki ainekset kulhoon ja revi sekaan hieman leipää.

    Paloittele juusto ja lisää se myös seokseen. Lisää lopuksi kerma. Mausta suolalla ja pippurilla.

    Painele täytettä kurpitsan sisään tiiviisti. Täytettä saa jäädä hieman yli pinnan, sillä se painuu kypsyessään. 

    Laita kurpitsan hattu päälle ja paista 60 minuuttia 200 asteessa. Ota hattu pois ja jatka kypsentämistä vielä 30 minuuttia, jotta täytteen pinta saa hieman väriä. 

     

     

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    215 kcal
  • hiilihydraattia
    10.1 g
  • rasvaa
    14.2 g
  • proteiinia
    10.8 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    2.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta