KATSOMASI RESEPTIT
Täyteläinen suppilovahveropiirakka

Resepti: Apu 01/2007

Täyteläinen sup­pi­lo­vah­ve­ro­pii­rak­ka

Resepti: Apu 01/2007

Täyteläinen sup­pi­lo­vah­ve­ro­pii­rak­ka

Täyteläinen suppilovahveropiirakka on klassinen ja helppo sienipiirakka. Pieni määrä pekonia tekee suppilovahverotäytteestä mehevän.

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

12 palaa

Taikina

Suppilovahverotäyte

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Täyteläinen suppilovahveropiirakka valmistuu näin.

    Nypi jauhot, suola ja huoneenlämpöinen rasva sormin murumaiseksi seokseksi. Lisää muna ja vesi. Sekoita taikina tasaiseksi, mutta älä vaivaa.

    Painele taikina voideltuun piirasvuokaan (halkaisija 26-28 cm) pohjalle ja reunoille. Nosta viileään.

    Valmista täyte. Paista sieniä kuivalla pannulla, kunnes neste on haihtunut. Paista pekoni omassa rasvassaan rapeaksi. Kuullota sipuli pekonin rasvassa. 

    Yhdistä kaikki suppilovahverotäytteen ainekset.

    Kumoa täyte vuokaan. Paista sienipiirakkaa 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 35-40 minuuttia, kunnes täyte on saanut kauniin värin. 

    Nauti suppilovahveropiirakka lämpimänä, raikkaan salaatin kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    141 kcal
  • hiilihydraattia
    11.3 g
  • rasvaa
    8.4 g
  • proteiinia
    4.4 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Laatinut:

Kuva:

Mika Haaranen

Kommentit (12)

80% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin8
  • Helppo6
  • Hurmasin vieraat5
  • Opin uutta1
  • Ei maistunut4
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (8)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta