KATSOMASI RESEPTIT
Täyteläinen paprikakeitto
GL
MU

Resepti: Maku 05/2016

Täyteläinen paprikakeitto

Resepti: Maku 05/2016

Täyteläinen paprikakeitto

Lempeän pehmeä paprikakeitto saa ihanan maun paahtamisesta. Reilu loraus kuohukermaa tekee sopalle taikoja.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Paahdetut paprikat

Lisäksi

Koristeeksi

Tee näin

  • Aloita paprikakeiton valmistus paahtamalla paprikat. Puolita paprikat ja poista siemenet. Mausta paprikat sisältä kevyesti suolalla ja pippurilla. Pane ne pellille kuoripuoli ylöspäin. Sivele pinnat öljyllä. Paahda paprikoita 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Jäähdytä paprikat muovipussissa. Vedä kuoret pois.

    Kuori ja paloittele porkkanat ja sipuli. Silppua selleri.

    Kuumenna rasva kattilassa. Lisää kasvikset ja paprikajauhe. Kuumenna hetki sekoitellen.

    Kaada kattilaan vesi ja murenna sekaan liemikuutio. Kuumenna kiehuvaksi. Hauduta kasvikset pehmeiksi kannen alla.

    Lisää paprikat ja soseuta keitto. Jos haluat keitosta erityisen samettisen, puserra se siivilän läpi.

    Lisää kerma. Mausta ja kuumenna keitto.

    Tarjoa paahdetun paprikakeiton lisänä kasvissilppua. 

    * Tällä ohjeella valmistuu 4 alkukeittoannosta. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    67 kcal
  • hiilihydraattia
    2.7 g
  • rasvaa
    5.9 g
  • proteiinia
    0.7 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta