KATSOMASI RESEPTIT
Täydellisen kuohkea munakokkeli
GL

Resepti: Maku 02/2016

Täydellisen kuohkea munakokkeli

Resepti: Maku 02/2016

Täydellisen kuohkea munakokkeli

Miksi odottaa hotelliaamupaloja, kun kokkelin saa helposti tehtyä myös itse? Herkullinen ja täydellisen pehmeä munakokkeli (Scrambled Eggs) syntyy miedolla lämmöllä hämmennellen. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

2 annosta

Paistamiseen

Tee näin 10 min

10 min
  • Valmista munakokkeli näin:

    Riko munat kulhoon. Vatkaa niiden rakenne kevyesti rikki. Sekoita joukkoon kerma ja mausteet.

    Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä. Lisää munaseos. Sekoittele lastalla hiljalleen koko ajan. Lopeta, kun kokkeli on koostumukseltaan vielä löysähköä. Tämä vie noin 4 minuuttia. Jos pidät kuivemmasta kokkelista, jatka kypsentämistä muutama minuutti kauemmin.

    Lisää halutessasi valmiiseen kokkeliin hienonnettua ruohosipulia. Tarjoa munakokkeli mahdollisimman pian sellaisenaan, paistetun pekonin ja leivän tai karjalanpiirakoiden kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    203 kcal
  • hiilihydraattia
    1.2 g
  • rasvaa
    18.8 g
  • proteiinia
    7.9 g
  • kuitua
    0.1 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Kananmuna

    Lisää suosikiksi

    Tulosta