KATSOMASI RESEPTIT
Tattarivohvelit

Resepti: Maku 02/2017

Tat­ta­ri­voh­ve­lit

Resepti: Maku 02/2017

Tat­ta­ri­voh­ve­lit

Vohvelit saavat makua ja kuitua tattarijauhoista. Voit paistaa ne vohveliraudalla tai silikonimuotissa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki. Lisää maito ja kivennäisvesi.

    Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne taikinaan koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi rasva.

    Anna taikinan turvota 15 minuuttia.

    Paista taikinasta vohveleita kuumalla vohveliraudalla tai silikonisessa vohvelimuotissa.

    Jos käytät vohvelirautaa, sivele se rasvalla ennen taikinan lisäämistä.

    Muotilla paistaessasi nosta se leivinpaperin päälle pellille. Voitele muotti ja annostele siihen taikinaa. Paista vohveleita 225-asteisen uunin keskitasolla 11–13 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin värisiä ja kypsiä. Kumoa vohvelit ja paista vielä 3–4 minuuttia, kunnes toinenkin puoli saa kauniin värin.

    Tarjoa vastapaistetut vohvelit marinoitujen parsojen, kirsikkatomaattien ja mozzarellan kera.

VINKKI

Belgialaiset vohvelit paistuvat silikonimuotilla käryttömästi uunissa. Muotteja myy esimerkiksi Tupperware.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    146 kcal
  • hiilihydraattia
    21.7 g
  • rasvaa
    3.5 g
  • proteiinia
    6.3 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

tattari, vohvelit


Laatinut:

Kuva:

Johanna Myllymäki

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta